måndag 25 januari 2010

Sparrowhawk



Sparrowhawk är ännu ett nytt band som inspirerats av rocken. Sparrowhawk gör rocken på ett helt nytt sätt och de bär kläder i färgerna Svart, blå eller rött som är bandets signaturfärger. Klädstilen varierar från olika dagar, men bandet brukar vara ganska uppklädda i olika kostymer och slipsar.
Medlemmarna är Henrik Apelquist, 32, sångare, Petter Jonson, 28, på gitarr, Robin White, 30 på bas och Paul Klasson, 30, på trummor. Samtliga medlemmar är Svenskar, men Robin är född i Skottland. Han flyttade till Sverige med sin flickvän när han var 22, men lärde sig svenskan snabbt när han började studera i Stockholm. Det var där han träffade Henrik, Petter och Paul som redan innan var vänner. Tillsammans har de nu bildat bandet Sparrowhawk och de kan nu gå hur långt som helst.
De som lyssnar på Sparrowhawk kan vara vilken person som helst som gillar musik. Bandet gör låtar mest om kärlek eller andra olika relationer. Låtarna kan vara allt från skrikiga hårdrockslåtar till ballader, men med Sparrowhawks egen blåröda stil inblandat. Ett typiskt Sparrowhawkfan är i runt 20-25 årsåldern, lyssnar på mycket rock och rockballader, som till exempel Dead By April.

1 kommentar: